Sepura дозволяє обмінюватися фото повідомленнями TETRA

Sepura дозволяє обмінюватися фото повідомленнями TETRA

Компанія Sepura запустила те, що вона описує як “безпечне рішення для обміну повідомленнями”, об’єднуючи користувачів смартфонів, планшетів та “офісних” користувачів із власними терміналами TETRA, розгорнутими на місцях.

За словами компанії, продукт — відомий як SmartChat — дозволяє користувачам ділитися не лише текстом, а й зображеннями. Він сумісний як з Android, так і з iOS, «тобто дані передаються всій оперативній команді, а не лише тим, хто на певному пристрої».

Говорячи про продукт, прес-секретар компанії зазначив: «Використання повідомлень на основі чату для підтримки голосових комунікацій означає, що легше ділитися складною або важкою для запам’ятовування інформацією, наприклад адресою або реєстрацією автомобіля. Повідомлення зберігаються на пристрої та доступні для довідки за потреби.

“Подібним чином, зображення можна спільно використовувати та використовувати для довідки під час операцій. Групи користувачів можна швидко розширити, включивши будь-який підключений пристрій із завантаженою програмою SmartChat «.

Менеджер із продуктів Sepura Джон Коссінс сказав: «SmartChat був розроблений для покращення загальної ситуаційної обізнаності для критично важливих користувачів. Для цих користувачів їх наступні дії часто залежать від інформації, яку вони повинні отримати. Обмінюючись даними якомога ширше — за допомогою простого користувальницького інтерфейсу — додаток легко приєднується до користувачів смартфонів, диспетчерської та радіостанції TETRA «.

Головний технологічний директор Sepura, Пітер Хадсон, сказав: «Ми спостерігаємо збільшення кількості користувачів смартфонів у комерційному та критичному середовищі. Однак ці користувачі [до цього часу] не мали можливості обмінюватися інформацією з передовими користувачами радіостанцій TETRA «.

Додаток доступний через платформу компанії AppSPACE.